آفتابنیوز : این قطعنامه با ۸۴ رأی موافق، ۳۰ رأی مخالف و ۶۷ رأی ممتنع به تصویب رسید.
به گزارش آفتابنیوز به نقل از العالم، افغانستان، ارمنستان، بلاروس، بولیوی، برونئی، کامبوج، بروندی، چین، کوبا، کره شمالی، اریتره، هند، اندونزی، ایران، عراق، قزاقستان، قزقیزستان، لبنان، نیکاراگوئه، عمان، پاکستان، روسیه، آفریقای جنوبی، صربستان، سوریه، ترکمنستان، ازبکستان، ونزوئلا، ویتنام و زیمبابوه کشورهایی بودند که با این قطعنامه مخالفت کردند.
پیش از این تصویب قطعنامهای درباره وضعیت حقوقبشر ایران در نشست کمیته سوم مجمععمومی سازمان ملل متحد با واکنش مقامهای ایران مواجه شد و آنچه که ازسوی آنها «استفاده ابزاری از حقوقبشر» خوانده شده بود را مورد انتقاد قرار دادند.
بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امورخارجه کشورمان پس از تصویب این قطعنامه در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل اعلام کرده بود که این قطعنامه بدون در نظر گرفتن «واقعیات موجود ایران» و مبتنی بر «نگرشی گزینشی، تبعیضآمیز، غرضورزانه و با اهداف سیاسی» تهیه و تصویب شده است.
به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت امورخارجه همچنین این نهاد و کشورهای مختلف را به «استفاده ابزاری از حقوقبشر» متهم کرد و در ادامه افزود: عملکرد اسراییل، برخی کشورهای غربی و «برخی کشورهای مرتجع منطقه» باعث تضعیف «اعتماد به جامعه بینالمللی» میشود.
ضمنا این سازمان غلط کرده ما رو متهم به نقض حقوق بشر کرده ! مگه نمیدونه در ایران این مردم هستند که ...